Velenczei hatodikként fordul

Az abszolút hatodik helyen zárta az M6Log Iseum Rally első versenynapját Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a Korda Racing Hyundai R5-ös versenyautójával. Alberti Szabolcs a legjobb elsőkerekes a mezőnyben, ifjabb Fekete László kategóriája harmadik helyéről várja a folytatást.

Velenczei hatodikként fordul

Szombaton hat gyorsaságival kezdetét vette az Országos Rally Bajnokság idei első murvás versenye, az M6Log Iseum Rallye. A fél tucat gyorsasági szakaszt két pályán bonyolították le. A Korda Racing versenyzői közül három páros volt érdekelt a szombati napon és mindhárman sikerrel abszolválták az első napi penzumot. Velenczei Ádám az R5-ös Hyundai-jal inkább Szelestén érezte magát elemébe, itt egy abszolút második időt is bejegyeztek a neve mellé, a nap végén pedig az abszolút 6. helyen érkezett vissza a szervizbe. Alberti Szabolcs egy verseny kihagyás után ugyanott folytatta ahol Miskolcon abbahagyta, az Iseum Rally első napján sem akadt nála gyorsabb a két kerék hajtású autók mezőnyében, ifjabb Fekete László pedig kategóriája harmadik helyén zárt.

Korda Erik: „Jó kis nap volt ez a mai, úgy látom a srácok élvezték a murvás pályákat és az eredményeinkre sem lehet panasz. Ádámnak és a Hyundai-nak már nagyon érik az első szakaszgyőzelem, Szelestén második nekifutásra majdnem meg is lett. Sajnos a nap végén a Rally Katlanban túlcsúsztak egy kicsit és tolatniuk is kellett és ennek köszönhetően egy kicsit hátracsúsztak. Azonban aggodalomra semmi ok, a verseny nagyobbik fele még hátra van, hátrányuk pedig még fél perc sincs az élen állóval szemben, a harmadik helyezett pedig alig 20 másodperce van. Azt gondolom, vasárnap még minden esélyünk megvan az egyik dobogós helyre, Ádám is Hyundai murván is bizonyította, hogy a mezőny legelejében tudnak autózni. A dobogós helyek sorsa valószínűleg csak az utolsó métereken fog eldőlni, hiszen a leghosszabb pályát a legvégére hagyták a szervezők, így nagyon izgalmas befejező napra számítunk.”
 
2017. május 21. hírek, interjúk, ORB
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!