Új navigátorral, kölcsön Forddal

A kihagyott miskolci verseny után visszatér az ORB mezőnyébe, és vélhetően a legjobbak közé Vincze Ferenc. A fiatal ralis tapasztalt hölgy navigátorral, Farnadi Ágnessel az oldalán vág neki az idei Iseum Rallye-nak.

Új navigátorral, kölcsön Forddal

-Zajlik a felkészülés?
- Gőzerővel. A tervek szerint ebben a felállásban már Miskolcon indultunk volna, az idő szűke miatt azonban másképp alakult. ifj. Kiss Lacitól azonban kaptam egy nagylelkű ajánlatot, így az Iseum Rallye-n már az ő R5-ös Fiestájával fogunk rajthoz állni.-Ki segíti a munkád?
- Farnadi Ági lesz a navigátorom. Régóta remek a kapcsolatunk, de valami mindig közbejött, ezért eddig elmaradt a közös munka. Most eljött az ideje annak, hogy egy célért dolgozzunk.-
Mégpedig?
- Előre nem akarok jósolni. A Fiestával kapcsolatban alig van tapasztalatom. Egész más, mint a Skoda. Az aszfalton is keveset mentünk, murván viszont még egyáltalán nem, A verseny előtti teszt, de sokkal inkább néhány gyorsasági után már okosabb leszek.
-Jó az előérzeted?
- Az Iseum Rallye akár a legkönnyebb versenynek is tűnhet, viszont a féktávokon és a kigyorsítás szempontjából a TOP-on kell lenni. Amilyen egyszerűnek látszik, olyan nehéz. Ha jól fel tudunk készülni, akkor ott leszünk az élmezőnyben, talán még a dobogón is.  
2018. május 18. interjúk, ORB, home
vissza