Új autóval, új lendülettel

Köztudottan az egyik kedvenc versenye az Iseum Rallye. Rongits Attilának általában jól szokott menni az ország nyugati szegletében, most is optimista a murvás hétvége előtt.

Új autóval, új lendülettel

 
  • Jól megy az ORC-ben.
  • Nem panaszkodhatunk. Egerben és Miskolcon is szépen gyűjtöttük a pontokat, Egy ezüstöt és egy bronzot már begyűjtöttünk, de ezt a sorozatot folytatnunk kell az Iseum Rallye-n. Már csak az első hely hiányzik, reméljük, nem sokáig.
  • Az előjelek tehát nem rosszak.
  • Valóban, ráadásul új autóval és új lendülettel vághatunk neki a szezon első murvás versenyének. Két éve sajnos beestünk, időt előtt be kellett fejeznünk a futamot, tavalyról viszont kellemes emlékeket őrznünk, mert nyerni tudtnk a géposztályban. Bízom benne, hogy idén ismét jó passzban leszünk. Az időjárás viszont nagyon megtréfálhat mindenkit. Már egy kis eső is nagyon csúszóssá teheti a pályákat, ami összekuszálhatja az erőviszonyokat.  
  • Murván is messze vannak az R5-ösök?
  • Igen, de azért fél szemmel mindig figyeljük az időeredményeket. Méregetjük magunkat, hogy vajon mire lehetünk jók az elejéhez képest. A mezőny eleje és a meglévő technikai háttér tényleg nagyon gyors. Ettől függetlenül talán odaérhetünk a legjobb tíz közé. Ha ettől előkelőbb helyen végeznénk az Iseum Rallye-n, az már csak hab lenne a tortán. A lényeg, hogy az ORC-ben szépen meneteljünk előre, hiszen nekünk mégiscsak ez a legfontosabb feladatunk.
2018. május 20. hírek, home, interjúk, ORC
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!