Nincs több nullázás

Két elpuskázott lehetőség után a tavalyi ORC bajnok nem szeretne többet hibázni. Maricsek Miklós és navigátora Bán Viktor a kategória dobogójára vágyik az idei Iseum Rallye-n.

Nincs több nullázás

 
  • Nem úgy alakult a szezon eleje…
  • Vegyesek az érzéseim, eléggé beragadtunk az aszfaltos rajtnál. Két nullás verseny után vagyunk, amit gyorsan el kellene feledni. Miskolcon egy-két gyorson már megvolt a tempónk, de eléggé hullámzó a teljesítményünk.
  • A hullámokat ki kellene egyenesíteni, mert különben nagy lehet a hátrány.
  • Bizony. Alaposan megerősödött az ORC kategória. Nagyon erősek a többiek, és mindenki a címvédőt, jelen esetben minket akar elcsípni. Jó a csata, de bízom benne, hogy az Iseum Rallye-n már azt a szintet tudjuk hozni, amire valóban képesek vagyunk.
  • Mi kell ahhoz, hogy Szombathelyen lezárjátok a negatív sorozatot?
  • Ezeken a szakaszokon rendkívül precízen kell autózni, és csöpnyi bátorságra is szükség lesz ezen a hétvégén. Utóbbival azt hiszem nem lesz gond. Sok tesztkilométert kell tenni a Mitsubishibe, hiszen nagyon régen murváztunk. Ha minden összeáll, akkor az ORC-ben ott lehetünk ismét a legjobbak között. Természetesen nagyon szeretnénk végre abzolútban is az élmezőnyben szerepelni, ami jelen esetben az első tíz környékét jelenti. Serlegekkel és pontokkal akarunk hazatérni Szombathelyről.
2018. május 20. hírek, home, interjúk, ORC
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!