Miskolc után újabb dobogó

Három bajnoki futam után egyértelműen kijelenthető, hogy Vincze Ferenccel és Bazsó Attilával számolni kell a folytatásban. Ha nincs az ózdi futamon az a szerencsétlen defekt, akkor most akár három dobogós helyezéssel is állhatnának a bajnokságban. Szombathelyen ugyanis ismét kiváló teljesítményt nyújtottak. Még annak ellenére is, hogy Vincze Ferinek kevés murvás tapasztalata van, az R5-össel pedig egyáltalán nem ment még ilyen borításon. Az M6Log Iseum Rallye-n megszerzett bronzérem azonban erőt és hitet adhat számukra a folytatásra nézve.

Miskolc után újabb dobogó

  • A verseny előtt szemrebbenés nélkül aláírtuk volna ezt a helyezést, nagyon boldogok vagyunk, hogy Szombathelyen dobogóra tudtunk állni – fogalmazott a murvás futamot követően Vincze Ferenc. -  A Fabiaval ez volt az első murvás hétvégénk, amit tovább nehezítettek az időjárási körülmények. Az első napon a porral nem volt problémánk, másnap viszont a csúszós sárral alaposan meggyűlt a bajunk. Tapasztalat nélkül mentünk a vasárnapi első körben, ráadásul a gumiválasztást sem találtuk el. A vége már sokkal jobban tetszett, és összességében nem lehet panaszunk az elért eredményre.
Vincze Ferenc és Bazsó Attila sokáig harcban volt Hadikékkal a második pozícióért, ám végül bő tíz másodperccel lemaradtak az ezüstéremről. A fiatal, tehetséges pilóta ettől függetlenül úgy látja: a kezdeti nehézségek után a végére megbarátkozott a körülményekkel, de murván néhány futamra, a versenykilométerekre még szüksége van ahhoz, hogy előrébb tudjon lépni.
  • Összességében jól sikerült a bajnokság rajta, talán még azt is mondhatom, hogy a várakozások felett – tette hozzá Vincze Ferenc. – Teljesen akkor lennék elégedett, ha Ózdon nem ér el minket az a fránya defekt. Abban a versenyben ugyanis sokkal több volt. Utólag azonban már kár ezen keseregni, előre kell tekinteni. A szombathelyi murva egy kis kárpótlást jelentett, mert nem gondoltam, hogy ennyire versenyképesek leszünk. Azt vszont egyáltalán nem bánom, hogy visszatérünk az aszfaltra. 
2017. május 25. hírek, interjúk, ORB
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!