Kevesebb tapasztalattal

Előbb a pódiumra, majd a dobogóra tért vissza Velenczei Ádám és Szedő Csaba. Az idei bajnokságban egy ötödik és egy harmadik helyezéssel büszkélkedhetnek, most viszont érkezik a murvás Iseum Rallye, ahol kevesebb a tapasztalatuk.

Kevesebb tapasztalattal

  • Folytatható ez a jó sorozat?
  • Egyáltalán nem bánnám, ha ilyen ütemben lépdelnék előre. Egy ötödik után jött egy harmadik helyezés, ha ezt nézzük, akkor most az élen kellene zárunk. Persze ez nem így működik, a többi riválishoz képest nekünk a murván jóval kevesebb a tapasztalatunk. Ezt azonban az Iseum Rallye előtt igyekszünk egy hosszabb teszttel valamelyest ellensúlyozni.
  • Ettől függetlenül…
  • Természetesen nem lehet más célunk, minthogy ismét ott legyünk az első ötben. Erre mindenképpen képesnek tartom magunkat, fegyelmezett versenyzéssel akár jobb pozícióban is zárhatunk. Ehhez azonban hibamentes teljesítményre van szükségünk. Magunkból kell kihozni a maximumot, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő.
  • Nehéz lesz?
  • Elsősorban azért, mert a szombathelyi pályákon nagy sebességről kell rövid idő alatt szinte a nullára lassítani, majd a derékszögű kanyarokat a lehető leggyorsabban elhagyni. Egerben és Miskolcon bebizonyítottuk, hogy alkalmasak vagyunk a legjobbak közötti csatázásra, ezt szeretnénk az Iseum Rallye-n tovább erősíteni.
2018. május 20. hírek, home, interjúk, ORB
vissza

Marco Racing Team Kft 2018 ©

Az oldalon található szöveg, kép és videóanyag szerzői jog védelem alatt áll. Bármilyen felhasználásuk más oldalakon csak az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehetséges!